M-am născut, am învățat, am locuit, locuiesc și voi locui în Sectorul 3. Copii mei învață în acest sector. M-am format ca om în acest sector și de-a lungul timpului, nu m-am îndepărtat de el. Știu că acest fapt nu poate fi și nu trebuie considerat o virtute. Totodată, deși poate suna lipsit de inspirație sau valoare, chiar prețuiesc locul în care trăiesc.

Activez în mediul politic de aproximativ 5 ani, evoluând atât din punct de vedere ierarhic cât și din punct de vedere al implicării în structurile de partid. Am ales acest drum în mod voluntar fără influența, sprijinul sau imboldul unei alte persoane sau entități de orice natură deoarece, în primul rand, am vrut să demonstrez, să îmi demonstrez, că prin implicare și o oarecare tenacitate un om absolut normal, o femeie, poate deveni o voce în acest “sistem” (referindu-mă aici la politica românească) perceput adesea, din ce în ce mai apăsat în ultima vreme, ca sursă a tuturor relelor din societatea noastră.

Eu nu sunt un om politic sau politician stricto sensu (un om al cărui rol este important în activitatea politică sau pentru care politica reprezintă ocupația principală). Nici nu știu dacă aceasta perspectivă este cea potrivită pentru mine.

Cineva îl parafraza pe Voltaire: “Politica s-a născut atunci când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost.” Am dorința și vreau să infirm această interpretare. Aceasta este motivația mea.

Cu toții avem dreptul de a trăi într-o societate curată și sănătoasă, dar și obligația de a ne canaliza eforturile pentru a clădi acest deziderat.

This type of compound forum here is characterized by a coordinate, rather than a subordinate, relationship between the components, e